ToniMed.ro Va Pune La Dispozitie Serviciul de Transport Pacienti in Bucuresti in Tara si in Strainatate cu Ambulanta Privata. Contactati-ne Acum!

Telefon: 0785838888

ToniMed – serviciul de ambulanta privata bucuresti a fost creat pentru a va oferi un transport in conditii de siguranta si confort!

Ambulantele cu care ne desfasuram activitatea sunt performante si sunt conduse de ambulantieri cu experienta. Acestia au absolvit cursuri de specialitate, sunt profesionisti, punctuali si respecta pacientii pe care ii transporta.
Prin intermediul masinilor dotate la cele mai înalte standarde, echipa de la ToniMed oferă transport ambulatoriu de calitate. Suntem aici pentru pacientii care nu se pot deplasa prin fortele proprii, cu mijloacele uzuale de deplasare.

Indiferent dacă aveti nevoie de aparat de aspiratie a secretiilor, de targa ori scaun cu rotile, sau chiar de oxigen, ambulanta privata de la ToniMed va veni în întampinarea nevoilor dumneavoastra cu profesionalism si dedicatie. De acum înainte nu mai este nevoie să lipsiti de la evenimentele importante. Puteți participa chiar și la activitati sociale în afara casei. Vom face ca deplasarea în conditii de siguranța medicala sa nu mai fie o problema.

Servicii

În cazul în care necesitătile dumneavoastra în ambulatoriu sunt mai complexe, ToniMed va poate asigura la cerere asistenta medicala de specialitate, cu medicii din mai multe domenii și cu asistente care vor sti să se îngrijeasca de cerintele pe care le aveti. Numarul de telefon al echipei de la ToniMed nu trebuie să lipseasca din agenda dumneavoastra. În plus, prin colaborarea pe termen lung, putem asigura periodic deplasari spre centrele de dializa sau alte tratamente cronice. Planificarea stabilita cu echipa noastra de specialisti vă permite să stati linistit stiind ca ajutorul vine singur la ora si data stabilite periodic, fara a mai fi nevoie să sunați de fiecare data. Apelati la serviciul de ambulanta privata de la ToniMed pentru a avea parte de suportul unei echipe profesioniste. Avem experiența în lucrul cu pacientii si masini de ambulanta acreditate de Ministerul Sanatatii!

Serviciile de ambulanta privata sunt efectuate de catre ToniMed in cele mai bune conditii pentru pacienti. Indiferent ca acestia sunt transportat pentru scopuri medicale la si de la spitale, clinici, camine de batrani, cabinete medicale precum si in alte scopuri cum ar fi la anumite institutii ale statului,evenimente si multe altele.

ambulanta tonimed
ambulante tonimed