Cautati Salvare Privata? ToniMed.ro Va Pune La Dispozitie Serviciul de Transport Pacienti in Bucuresti in Tara si in Strainatate

Telefon: 0785838888

Serviciul nostru de salvare privata vă este alaturi în momentele critice, atunci cand aveți nevoie de o mana de ajutor. Datorita masinilor speciale pentru transportul pacientilor, salvarea privata este modul optim de a ajunge într-o institutie medicala, indiferent cât de dificila este în mod normal deplasarea pentru dumneavoastra. Fie că va aflati în scaun cu rotile, că aveti nevoie de administrare cronica de oxigen sau că locuiti la un etaj care presupune interventia unor specialisti pentru deplasare, transportul medical privat pentru situatii dificile va este la dispozitie.

Calitatea serviciilor noastre este la cel mai inalt nivel,ambulantele noastre fiind echipate conform Ordinului Ministerului Sanatatii. Echipa de la ToniMed s-a făcut remarcată prin punctualitate, profesionalism, eficienta și grija pentru sanatatea dumneavoastra.

ToniMed preia de la domiciliu sau din orice alt loc din care serviciile ii sunt solicitate, persoane care doresc sa ajunga la o unitate medicala (sau orice alta adresa) in conditii optime de transport. Serviciile se adreseaza persoanelor a caror stare de sanatate nu se incadreaza in ceea ce poate constitui o urgenta medicala, motiv pentru care nu 112 – in speta, serviciul public de salvare sau SMURD – reprezinta solutia care li se potriveste.

Serviciile de salvare privata oferite de Tonimed sunt caracterizate de:

  • profesionalism;
  • respect pentru pacienti;
  • punctualitate in cazul solicitarilor;
  • devotament in interventii;
  • empatie fata de pacienti!
medic tonimed
paramedic tonimed